Dashboard Leerlingenvervoer

Het Dashboard Leerlingenvervoer is een door adviesbureau 12-21 ontwikkelde web-applicatie waarmee u uw leerlingenvervoer eenvoudig kunt managen. U ontvangt en behandelt uw jaarlijkse aanvragen digitaal, beheert uw leerlingen- en scholenlijsten gemakkelijk en centraal, communiceert mutaties in het vervoer met uw vervoerder(s), controleert de facturen die u ontvangt met één druk op de knop en u stelt snel en eenvoudig overzichtelijke managementrapportages samen voor MT en college.

Bekijk de korte promo-animatie of de tutorial over het Dashboard Leerlingenvervoer op YouTube.

Factuurcontrole

Een goede en complete controle van de facturen van het leerlingenvervoer is van groot belang om de kosten van het vervoer in de hand te houden. Met het Dashboard Leerlingenvervoer controleert u de facturen zelf, snel en helemaal. De facturen van uw vervoerders kunt u in het Dashboard Leerlingenvervoer laden waarna de applicatie binnen enkele seconden onder andere de haal- en brengsdressen controleert en nagaat of het vervoer binnen de contractafspraken is uitgevoerd (o.a. maximale ritduur). Ook controleert het Dashboard Leerlingenvervoer of de juiste voertuigen zijn ingezet, de juiste (start)tarieven zijn gebruikt en natuurlijk of de opgegeven reisafstanden en reistijden kloppen. De uitkomst van de controle wordt u overzichtelijk aangeboden en is op te slaan als PDF en/of te printen.

Voor de controle op de reistijden en reisafstanden wordt gebruik gemaakt van het vele malen bekroonde digitale kaartmateriaal van Easy Travel. Alle versies van Easy Travel vanaf 2010 zijn beschikbaar in het Dashboard Leerlingenvervoer.

Digitaal aanvragen

Het Dashboard Leerlingenvervoer biedt u ook de mogelijkheid om de (jaarlijkse) aanvraagprocedure te digitaliseren. Ouders/verzorgers kunnen via de website van uw gemeente inloggen op het Dashboard Leerlingenvervoer en hun aanvraag voor het leerlingenvervoer bij u indienen, uiteraard inclusief alle bijbehorende bijlagen. U ontvangt deze aanvraag digitaal en behandeld deze vervolgens in een paar muisklikken. Het Dashboard Leerlingenvervoer produceert meteen de juiste beschikking en alle gegevens van de leerlingen staan direct goed in uw administratie. De module voor het digitaal aanvragen is te koppelen met uw eigen postsysteem en/of achter uw eigen DigiD te plaatsen.

Managementrapportages

Naast de factuurcontrole biedt het Dashboard Leerlingenveroer u ook inzage in een aantal belangrijke kengetallen en indicatoren van uw leerlingenvervoer. Denk hierbij aan gemiddelde kosten per leerling (per perceel), sturing op de begroting, voertuigbezetting etc. U kunt per vervoersperceel en/of per de door u gewenste tijdsperiode met één druk op de knop rapportages over het leerlingenvervoer produceren.

Beheer gegevens

Met het Dashboard Leerlingenvervoer beheert u eveneens heel eenvoudig uw leerlingenlijsten, scholenlijsten en alle andere belangrijke informatie. Elke mutatie stuurt u met één druk op de knop door naar uw vervoerder(s). Zo krijgt en houdt u grip op uw leerlingenvervoer met het Dashboard Leerlingenvervoer

Aanbod

Neem contact met ons op en maak nu drie maanden gratis kennis met de factuurcontrole van het Dashboard Leerlingenvervoer. Ervaar zelf hoe snel en eenvoudig u grip kunt krijgen en houden op uw leerlingenvervoer.