Consulent leerlingenvervoer (vacature)

12-21 is een jong en groeiend adviesbureau. We houden ons dagelijks bezig met leerlingen- en doelgroepenvervoer. We begeleiden aanbestedingen, geven beleidsadvies, leveren tijdelijk personeel en verschillende zelf ontwikkelde webapplicaties die helpen grip te krijgen op het leerlingen- en doelgroepenvervoer.

Wegens aanhoudende groei zijn we nu op zoek naar een ervaren consulent(e) leerlingenvervoer. Onze ideale kandidaat heeft ruime ervaring met de dagelijkse praktijk van het leerlingenvervoer, heeft lef en doorzettingsvermogen, kan zelfstandig werken en heeft bij voorkeur HBO niveau (door scholing of door werkervaring verkregen). Wij zoeken iemand die weet van aanpakken. Leeftijd onbelangrijk.

Wij bieden een leuke afwisselde baan. Eventueel parttime in te vullen vanaf 20 uur per week, fulltime is ook mogelijk. Je mag veel vanuit huis werken en je hebt de vrijheid om je uren zelf in te delen. Als het werk af is en de klanten tevreden, dan zijn wij dat ook. Daarnaast bieden we een marktconforme vergoeding Ún een leuk klein team waarmee je gaat samenwerken.

Interesse, mail mij (Lars Winters) via info@12-21.nl.